Graag zouden wij u een profielschets willen geven van ons bedrijf.

"Gijzen" is een al jaren oud familie bedrijf dat op ijsgebied wijd en zijd bekend staat met het ijsventen door de straten: een lekkere versnapering in de zomer.

"Vers schepijs van Gijzen" is hier een vertakking van en heeft zeker ondersteuning gehad aan deze naam.

 

Ons bedrijf is in het jaar 1989 opgericht en is gegroeid van halffabrikaat tot een specialisatie in het bereiden van ijs.

IJsbereiding op ambachtelijke wijze is een groot woord, alsmede de inhoud daarvan, waar dagelijks veel zorg en vakmanschap aan wordt besteed.

Ons brede assortiment bestaat onder andere uit ijsbuffetten en bruidsijstaarten, en niet te vergeten ons heerlijke ijsgebak.

 

Aangezien ijs een seizoensgebonden product is ontstonden er plannen om naast ijs te beginnen met het bereiden van diverse chocolade en bonbons op ambachtelijke wijze.

Dit plan hebben wij doorgevoerd en naast het bereiden van ijs maken wij ook op ambachtelijke chocolade.

 

Tot op de dag van vandaag houden wij ons nog bezig met het bereiden van chocolade en ijs.

Wij doen dit met veel liefde en plezier en dit is terug te zien en terug te proeven in onze producten.

Daarnaast hechten wij ook waarde aan de persoonlijke service.

 

Wij proberen zo goed mogelijk voor u klaar te staan, want bij ons geldt: klant is koning.

 

Geschiedenis

+31(0)165-385275

Gijzen Chocolaterie

 

Gersteberg 7

4714 CM  Sprundel

 

Telefoon: +31(0)165-385275

Email: info@gijzenchocolaterie.nl

Openingstijden

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:
Zondag:

Gesloten
9:00 - 17:00

9:00 - 17:00

9:00 - 17:00

9:00 - 17:00

9:00 - 17:00

In de zomer maanden

13:00 - 17:00

Design en ontwikkeling door INNO ONLINE

Geschiedenis
Geschiedenis
Geschiedenis
Geschiedenis